labradorer

Bio nu

Har precis ätit middag och sitter och kollar på program nu.
Ska snart gå till bussen och möta Tin-Tin på bussen. Vi ska till Vällingby och titta på bio. Det blir "Shoo Bre". Min kompis kusin är tydligen huvudrollen, så det ska bli lite kul och se :)
Idag var jag hos Tin-Tin en stund, men drog till Vällingby och mötte mamma och mormor där pga av en sak.
Vi åt iallafall lunch utomhus på Waynes Coffee. Sen gick vi runt och kollade lite. Jag köpte en mascara och ett par leggings. Lägger upp bilder när mitt minneskort vill fungera.

Vi hörs sen! 


Saknar dig bästavän 

soligt

[ Har Hannas tjocktröja på mig ]

Sjukt fint väder ute idag! Vi hade besök av den där söta ekorren imorse också. Han satt på balkongräcket och kollade in skit länge. Haha, sen bajsade den lite och sedan klättrade den ner.

Ska träffa Tin-Tin snart, dock vet vi inte alls vad vi ska göra. Vi vill göra något kul, men eftersom jag är förskyld så kan vi inte göra vad som helst :(
Mormor är här, men jag har varit med henne nu på morgonen.

Ska fixa det sista nu, sen drar jag. Vi hörs!

"tagit hand om mig själv-kväll"

Ikväll har jag duschat, målat naglarna, yogat, ätit apelsin och städat mitt rum. Känner mig sjukt duktig! Dock ska jag nog göra om nagellacket imorgon, blev lite failat...

Har varit hos Tin-Tin idag somsagt. Vi gjorde väl det vanliga. Var ute med Ozzy, "brottades", satt vid datorn osv. Ska nog träffa henne imorgon med, dock kommer mormor imorgon och måste umgås lite med henne också.

Nu tittar jag på Big Brother iallafall, och ska fixa de sista bilderna. Sen läggs de upp!
Vi hörs!


TIN-TINS OREDIGERADE ÖGON!

HAHAHAHAHA.

SÄTT PÅ LÅTEN OCH TITTA PÅ BILDEN!




goood morgon

Har precis fixat mig, och ska bara fixa lite saker och sedan åka till Tin-Tin. Dock ska hon åka och vaccinera sig vid 2 så jag får åka hem en snabbis då och sen ska jag träffa henne igen.

Ska lägga upp bilder idag från igår också, men hinner inte nu. Jag kanske uppdaterar när jag kommer hem en stund senare. Puss!

Lite bilder från i... lördags (?)

Tyvärr hade jag inga bilder eller så från när vi dansade och så, men de andra kanske har det.

godnatt

Kom precis hem från Tin-Tin, har redigerat lite bilder, och ska lägga mig nu och smsa typ.
Uppdaterar imorgon, med maaaaaassor av bilder! God natt ♥

"Agility"

Tjenixen! Är hemma hos Tinnis just nu, och hon sitter och äter.
Idag skulle vi träffa Emma, men hon kunde inte för hon blev sjuk :( Så jag och Tin-Tin har varit ute jättemycket och hoppat över hindren med Ozzy och Ante (labradorer), vi åt lunch i Vällingby och sen har vi bara chillat ett tag nu.

Snart kommer pappa och hämtar mig, och då åker vi snabbt till Bromma Blocks och lämnar in min mobil på lagning i 2 veckor. Dvs. att jag inte kommer att kunna mobilblogga på 2 veckor!! Panik.

Ikväll ska jag vara med Tin-Tin, vi ska vell se film eller något. Men iaf, vi hörs!
Tin-Tin min gullunge!

Tja

God morgon! Förlåt för att jag inte bloggade igår när jag sa att jag skulle det. Men hann inte och sen somnade jag tidigt.
Var ialfl och tränade med Tin-Tin. Vi badade, bastade o sånt också.
Sen kom vi hem, åt apelsin och sen somnade vi tidigt hemma hos mig.

På dagen var jag med Hanna. Det var jättefint väder och varmt i solen, så vi var i Vällingby och typ satt på torget i solen och sen var vi i Beckomberga och sen hemma hos Hanna.

Nu ligger jag och Tin-Tin i min säng nyvakna. Vi ska nog gå upp och fixa oss snart. För idag ska vi träffa Emma! Jag lovar att vi hörs sen. Puss!

Här får ni lite bilder från igår:

fötter

Randooom.

God Morgon! Vaknade skit tidigt idag också. Runt 9 faktiskt :O
Vi hade ett litet besök imorse. Jag och mamma satt i vardagsrummet när vi ser att det springer en söt liten ekorre på balkongsräcket! Den var så himla söt :D Jag och Mamma liksom smög fram till balkongsdörren för att se vad den gjorde. Och den sprang fram och tillbaks fleera gånger! Undrar hur den kom upp :S Ni som inte vet, jag bor i ett radhus. Ingen lägenhet.

Har ialfl precis ätit, och nu ska jag fixa mig för att träffa Hanna. Vi ska snabbt till vby sen får vi se. Puss

Började bäst, slutade sämst

Har precis kommit hem från Anastasia nu och nu ligger jag i sängen och varvar ner.
Det har varit sjukt kul ikväll! Vi snackade, fotade, dansade, körde charader och åt massa skit.

Det hände en as obehaglig och läskig sak som jag inte vill gå in i detalj på. Vilket gjorde att vi fick panik, nästan grät och skakade. Hannas pappa (hanna var inte ens där) fick komma och så. Jag kanske berättar imorgon vad som hände men nu är jag fortfarande typ lite rädd även fast jag är hemma. Mer synd om Issa o Anastasia.

Ska sova nu, så vi hörs imorgon med bilder och text från idag. Godnatt.

helt failat

Sjukt ful den blev, men jag gjorde slarvigt och snabbt. Jag är dock lite nybörjare! Vad tycker ni?

Ska snart börja fixa mig för att åka till resturangen. Har med mig kameran, så kommer förmodligen ta massa kort. Kan slänga upp ett mobilinlägg när jag är där och så.
Har inte gjort något roligt idag, vi hörs sen!

smått panik

Var i Bromma med pappa för ett tag sen, och vi snackade men en på Tele2. Och nu är det så att... jag ska lämna in min mobil på måndag. Och dem kommer ha den i 2 veckor. Kommer få depressionsattacker, seriöst! Känner mig så sjukt naken utan iPhone. Men jag kommer iallafall medans ha denna skit mobil (Samsung Jet S8000) :

I'm back on track!

Nu framöver kommer det bli bra uppdatering igen. Vi har sportlov, och jag har inte så mycket att göra typ.
Börjar verkligen få vårkänsla nu! Det är plusgrader ute, nästan all snö har smält, och man har liksom bara gått runt i skinnjacka och converse. Jätteskönt! Har varit ute ganska mycket på sistone, pga vädret. Hoppas det håller i sig. Man vet ju aldrig med Sveriges väder. Det kan ju liksom vara påväg att bli sommar typ, sen börjar det snöa. Haha!

Nu sitter jag och tittar på Big Brother repris, ska snart upp och äta. Idag ska jag och pappa nog åka snabbt till Bromma Blocks. Jag måste höra med dem på Tele2 om min iPhone osv, och jag har 100 kr gratis där så jag ska se om jag hittar något!

Ikväll ska familjen på Libanesisk Resturang på Östermalm. Mamma och Pappa har typ 17 år som de har varit gifta idag. Grattis grattis! 

Vi hörs sen, ska upp och äta nu. Puss!

Knas

Har lunchrast just nu, men börjar när som helst. Vi hänger bokstavligen i trapphuset. Haha.
Vi kommer förmodligen sluta liiite tidigare idag, och då ska jag åka till Tin-Tins skola, sen ska vi åka till Vällingby snabbt och sen vidare typ till henne eller mig. Ikväll blir det myskväll med Tinnis hemma hos mig.
Uppdaterar senare!

Ville bara förklara för er hur jävla mycket jag älskar dessa människor. De finns alltid för mig, och vi är alltid 100% oss själva med varandra, vi har alltid kul, vi stöttar varandra, och torkar alltid ens tårar. Hoppas jag aldrig förlorar de, kan inte leva utan Hanna och Tin-Tin ♥

Träffade Tin-Tin en stund efter skolan. Vi flummade, "bytte kläder" och annat. Drog vid 7 tiden och åt middag, duschade och har precis städat mitt rum. Nu ska jag se klart på Big Brother och välja kläder tills imorgon.
Vi hörs! ♥

pinsamt

Haha random det här, men det hände en fett pinsam sak idag. Jag skulle till sjuksyster idag på rasten och kolla mina ben. Har skitont i knät, sidan av vaden, knölen, höften och på foten. Haha låter inte möjligt, men så är det!
Först vägde hon mig och mätte mig, sedan kollade hon min rygg och hur jag stod osv. SEN- hon bah Jag ska kolla dina hur dina ben ser ut, så kan du ta av dig byxorna? Jag bah Ehm, aa... Hon sa snabbt Du behöver inte skämmas eller något, jag har sett "sådant" ofta, varje dag, både tjejer och killar. Jag typ garvade inuti mig, för det lät skit kul.
Så jag tog av mig byxorna, och mina tajta jeans som tog typ ett år att få av. Sen stog jag där i spetsiga string vilket var typ pinsamt som fan, eftersom hon skulle liksom känna på mina lår och höfter osv. Kändes så jävla awkward. Okej, det var inte riktigt pinsamt men det var bara jävligt weird.

Varje gång hon ser mig kommer hon tänka att det var mig hon nästan såg naken. HAHA

Gud skapade oss alla till fräscha och fina människor, men..

..vi har gjort oss själva till ofräscha, äckliga monster.



Saknar de här tiderna så otroligt mycket, allt var perfekt. Jag var mig själv till 100,
kunde gå osminkad närsomhelst, jag brydde mig inte om skitsaker, jag var vän med alla livet lekte.

Återigen, förlåt för dålig uppdatering. Har somsagt haft så jävla mycket plugg. Pappa har precis hjälpt mig med matten, och efter det blev jag skit hungrig igen så han fick ställa sig och koka korv och mackaroner till mig. Maha, gullig pappsi!
Idag har jag annars bara varit ute ett tag med Hanna. Vi träffade Mervan, sen Resul. Vi gick runt i Ullvide typ, snackade osv. Tog en snabbdusch när jag kom hem, eftersom jag var så sjukt kall om benen och fötterna!
Ska ialfl äta min mat nu, sedan sova! Puss.

jag är helt jävla död

Kan inte andas, jag är helt död. Kan verkligen inte fatta att One Direction, mina killar vann. Helt sjukt! Fyfan vad kul för dem! Dock är det ganska "synd", som jag var ganska rädd för- nu kommer de bli ääännu kändare och då kommer det bli omöjligt att träffa dem eller så. Aja, får väl stå ut med det.
Ville bara säga att dem vann, och att jag kommer vara så jäääkla glad resten av mitt liv. GOD NATT

The Brits 2012

Sitter hel-spänd och kollar på livesändningen på Brit Awards. Hoppas verkligen att One Direction vinner, fast egentligen bryr jag mig inte, fast det skulle vara sjukt kul om de vann såklart, men de kommer alltid att vara vinnare i mina ögon!
Pluggar även lite No samtidigt, och jag ska snart gå upp och hämta min bulle jag köpte förut. Det är ju faktiskt Fettisdagen idag! Dock gillar jag inte Semlor, haha.
Idag har jag annars bara varit hemma. Suttit vid datorn, duschat, städat mitt rum osv.
Vi hörs sen!

..

Svar; Haha, asså fattar inte riktigt vad du menar. Men ingen har direkt "chans" mig faktiskt.

pfff..

random, dålig bild

Åh gud, nu är jag helt slut av allt pluggande! Jag och Pappa har suttit och gjort klart min No inlämning (som skulle vara klar för 1 vecka sedan), och nu ska jag nog gå och fixa mig för sängen.
Men innan ska jag välja kläder tills imorgon.
Imorgon är det iallafall Tin-Tin och Ante som gäller. Vet inte vad vi ska göra men vi kommer säkert vara ute eller något. Vi hörs imorgon!
God Natt x.

dans

Sitter och kollar på min danslektion just nu, men har ont i knäna och är fortfarande lite krasslig så jag tittar på. Jobbigt att missa massa danssteg, då jag inte ens var och kollade förra veckan. När jag kommer hem hoppas jag att pappa har gjort lite på min No läxa, haha. Sen ska jag lägga mig ganska tidigt också. Vi hörs, puss!

Lee Stafford

Tänkte bara tipsa om en sak som jag köpte.... i fredags (?). Det är en olja typ, som man sätter lite i händerna och sedan tar i topparna på håret. Håret blir glansigare, lenare, luktar gott, friskare och det kan hjälpa mot kluvna toppar.
Håret blir absolut inte fettigt, och det funkar verkligen jätte bra!
Man kan köpa det på Åhléns tror jag det var. Och den kostade 130kr tror jag. KÖP DEN

Mamma, Pappa, får jag presentera min pojkvän;

Min gullegris.

Är som sagt hemma idag, har suttit och twittrat hela morgonen. Men nu ska jag verkligen ta tag i pluggningen! Pappa kommer hem snart och påväg skulle han köpa något gott till mig :D Det är det enda positivt med att vara hemma, man får äta vad man vill! Haha.
Ska nog fota lite vattendroppar senare tror jag, men det är inte bestämt! Vi hörs när vi hörs, ha en bra dag!

Följ mig på..

INSTAGRAM OCH TWITTER!

@hagenjosefin - twitter
@josefinhagen - instagram

helt sjukt

Vet att jag inte bloggade mer igår, men jag fick migrän och var tvungen att lägga mig. Det var typ första gången jag inte spydde, skönt!

Är hemma från skolan idag ialfl så att jag kan ta det lugnt, göra lite läxor osv. Sitter i soffan och kollar på något djurprogram men ska gå och äta snart. Uppdaterar sen! ha det bra

baby you light up my world like nobody else

[ Har redan visat bilden tror jag, tyckte den var lite cool bara ]

"God Morgon!" Allt bra? Har pluggat hela morgonen och tittat på Elsas Värld osv. Ska senare åka och träna med Ellinor. Har ätit skitmat så måste få bort det! :P Haha. Måste bli klar med min No-uppgift idag också, fick egentligen inte dra någonstans innan jag gjort klart den.
Vad ska ni göra idag?

flumm

Haha igga min näsa på andra bilden!

Är hemma hos Hanna just nu. Vi har tittat på Gladiatorerna, käkat popcorn, dipp osv och flummat som fan. Haha, så sjukt kul- vi hittade vääääärsta kärringtrosorna hemma hos Hanna och de var så stretchiga och stora så båda vi fick plats i dem! Hahaha så så sjukt kul ut. Vi gick runt med de, och för att kunna ta sig fram så var vi tvungna att hoppa samtidigt. Haha, dog av garv.

Nu har vi satt på lite opera också. Alla killar förväntar sig säkert att tjejer festar loss när de är med varann, men man kan ju lika gärna sätta på lite opera. hjärndöda

Min syrra kommer och hämtar mig vid typ halv 12 tror jag. Ser inte fram emot att gå hem alltså!

Imorgon ska jag plugga och sen åka och träna med Ellinor. Måste träna mer! Vi hörs ialfl sen. Pusspuss.

slask

Tjena mors! Har precis ätit middag och ska - OJ! - såg att jag har skitbrottom nu. Ska ner till bussen för att åka till Hanna. Pallar inte gå för det är jätte slaskigt ute. Usch. Idag har jag iallafall varit en stund med Tin-Tin, sen träffade jag Hanna och Måns. Sen drog jag o Hanna till Vällingby och sen vidare till Råcksta där vi bara hängde typ vid Beckomberga, men det blev för läskigt så vi drog.
Uppdaterar sen! Puss.

fuck irriterad

Så sjukt arg och ledsen. Allt och alla kan ta sig i röven. och gå o dö


Draw Something

Tagen från Emmas blogg.

Haha sitter och spelar det där spelet med Emma. Hahaha, jag typ dör av garv. Sjuuukt kul spel. Ni måste ladda ner det! Sök på "Draw Something Free" Man liksom ritar små teckningar (man får 3 alternativ) sen ska den andra gissa medans man ritar vad den andra ritar. Haha skit kul! TANKA NED.

"sidecut"

"Ditt hår är så fint! Hur gör du sånna flätor?"

Svar: Tacktack! För det första, har inte jag gjort flätorna. Tin-Tin har gjort dem.
Hittar ingen bra video på hur man gör det. Men du kanske ser någonting här:

"Tack för att du vissa, men kan du inte vissa hur du sminkar dig? och hur du fixat ditt hår ??? :)"

Svar; Jo, det kanske jag kan! :) Vi får se.

Niall

Om ni undrar om "pappret", det var en sak på twitter. Man skulle skicka in en bild så.

Kommer ha typ värsta fredagskvällen på länge. Ingen kompis kunde träffas eller något. Skulle typ dra till farmor men det blev inte av.
Ska ladda ner en film snart. Tror det blir "Flight plan", eller "Obsessed". Vet ni någon bra film kanske? Kommer tjocka mig med chips osv. Haha standard. Men iallafall, ska försöka slänga in ett roligare inlägg sen. Det har varit så sjukt tråkiga inlägg på sistone! Vi hörs sen, puss!

Lunchrast

Sitter i matsalen och typ proppar i mig pepperoni. Det var ganska äcklig mat som vanligt.
Har inga planer för idag. Ingen kompis kan typ göra något. Men ja, ville bara visa att jag lever. Är skit irriterad på en person nu. Men hejdå!

Tjena-mors

Har egentligen absolut ingenting att säga, men jag lovade ju att blogga igen denna kväll.
Kan ju iallafall börja med att säga att jag är skit trött, sitter och tittar på Tunnelbanan och jag tror att jag ska lägga mig snart. Men innan ska jag välja kläder till imorgon och snabbt städa mitt rum.

Haha, sjukt tråkigt inlägg. Här får ni en bra låt av 1D ialfl:

Beckomberga

hejhej! sitter på bussen påväg hem med hanna. vi har varit i råcksta med hennes kille. vi typ var ute och gick förbi beckomberga och det var as läskigt och kallt som fan. innan det var vi i Islandstorget och åt pizzabröd med vitlökssås.
Ikväll blir det att plugga.
bloggar när jag kommit hem. puss!

Oj..

Fina Ellinor!

Jag sa ju igår att jag hade mycket plugg och kunde inte blogga hela tiden nu denna vecka. Skolan går faktiskt före, så det kan bli oväntade bloggpauser!
Satt iallafall hemma och pluggade hela dagen igår. Blev inte klar, och det gick inte att maila min lärare. Shit, hon kommer dampa sönder!
Håller på att äta frukost nu, och sedan ska jag sminka mig och sen åka till skolan. Efter skolan ska jag träffa Hanna. Träffade henne senast i Måndags! Skit länge sen för att vara oss. Men nu börjar jag få brottom. Puss!

Dålig uppdatering..

2 bilder från fotograferingen.
Förlåt för att det har blivti sådan sjukt dålig uppdatering på sistone, har haft bajs mycket plugg och jättemycket saker att göra! Men det kommer bli bättre nästa vecka.
Var ju och bowlade med "klassen" idag. Var fett kul, även fast jag sög. Tappade klotet hela tiden, och blev irriterad över en grej. Efter det drog jag hem, sen vid 6 kom Tin-Tin. Vi tittade runt på internet, videosar och pluggade. Men nu ska jag nog borsta tänderna och sedan lägga mig tror jag. God natt!
Kommer troligen lägga upp ett inlägg sen med video och bild från bowlingen sen!

På jakt efter One Direction. | Galen dag.

Åherregud vad jag är slut i benen. Idag har jag och Hanna flängt runt i typ hela Stockholm, seriöst!
Vi åkte först till Vällingby, sen till Kungsträdgården, sen Grand Hotell, sen Hammarby Sjöstad, MTV, NRJ, Eriksdal, Skannstull, Slussen osv. Haha, herregud! OCH VI HITTADE DEM INTE. [One Direction, för er som inte fattar vad jag pratar om].
Vi gav upp och åkte till Stockholm central och satte oss och deppade/åt på Burger King. Sen drog vi tillbaks till Vällingby, köpte godis och sen sölade vi hem till Hanna.
Har börjat få ont i halsen, och det är för att jag dumt nog har gått runt utan halsduk eller något som täckt halsen. Även fast det har varit sjukt kallt osv.
Börjar iallafall 11:05 imorgon, eftersom att vi ska åka och bowla. Det ska bli sjukt kul! Alla hjärtans dag och allt också. Synd bara att fira den utan pojkvän, men vem vet vad som kan hända? Hihi.
Nu ska jag välja kläder och fixa saker tills imorgon, och titta klart på Mammor och Mini modeller, sen blir det väll att sova. Vi hörs!
Bildbrist, men man får aldrig nog av 1D!

Dagens-

Dagens humör: Rättså glad.

Dagens borde: Plugga mer.

Dagens frisyr: Utsläppt.

Dagens smink: Mascara, puder, concealer.

Dagens outfit: Jeans & en tjocktröja.

Dagens ska göra: Sova.

Dagens vill ha: Harry Styles & Naturgodis.

Dagens låt: One Thing - One Direction

Dagens citat: "Alla är perfekta- på olika sätt."


Liten Josefin.

Smakprov.

Somsagt, fattar inte varför det blir så kass kvalité när efter att jag har laddat upp dem.

Det var ialfl ett smakprov på dagens fotografering, dock har jag typ 40 bilder till. Men jag lägger upp några i taget. Vissa bilder tycker jag om, de flesta inte.
Hade besök av farmor & farfar idag. Har inte träffat dem på länge, så vi fikade och snackade. Annars har jag kollat på videosar på One Direction och pluggat.
Har "sovmorgon" imorgon, så nu ska jag nog städa mitt rum lite, kolla videosar på 1D och sen sova. Vi hörs!

London.

Asså jag vill såhäär gärna åka till London igen. Var där förra våren tror jag det var, men jag blev magsjuk så jag låg bara inne på hotellrummet typ hela tiden... Och alla säger så bra saker om London, och det är ju hur mysigt som helst så någon gång år 2012 ska jag dit. Dock kommer jag nog inte få åka dit innan vi åker till USA, för vi kan inte slösa alla pengar nu liksom. Plus att One Direction är därifrån, så vem-vet man kanske ser dem också!
Har du varit i London? Eller vill du dit?

Utvilad...

Nikon D3100 / 18-55mm
Ägnade min kväll igår åt att leta runt i alla mina tidningar efter One Direction postrar. Och ja, jag vet att jag har 2 av samma. Dock är den lilla tavlan på André Zuniga. Ska leta mer senare, och eventuellt skriva ut bilder. Haha snacka om att jag har blivit desperat!
Fin dag det är idag iallafall. Har pratat med Ellinor, och vi ska ut och fota om någon timme tror vi. Hoppas att det fortfarande är lika soligt som nu då.
Men nu ska jag se klart på "Elsas Värld" och sedan trycka i mig lite mat. Vi hörs!

Slut.

Hetingar. ♥

Kom hem från gymet för ett tag sen. Jag och Tin-Tin körde hårt idag! Vi simmade även lite, sedan bastade vi och snackade om massa tjejsaker. Idag har jag annars bara varit i stan med Tin-Tin en snabbis. Hon köpte lite myskläder bara, sen åkte vi till henne och jag förhörde henne på ett prov typ. Har förresten tyvärr inga bilder från idag, har inte haft tankarna på att fota heller.
Har inget mer att säga direkt, så vi får höras när jag har något kul att komma med. Puss!

Från iPaden

Hejhej, bloggar från ipaden så det kan bli lite stört.
Jag ska iallafall åka och möta Tin-Tin nu, sedan drar vi till stan. Hon ska köpa lite saker typ, men jag har inga pengar alls, så jag hänger bara med!
I eftermiddag ska vi åka och träna/bada. Ska bli kul.
Vi hörs i stan. Puss

Harry Styles [One Direction]

Har fått såndär nojja på One Direction igen. Har verkligen nästan kommit över Justin Bieber helt nu. Har mognat lite. Haha! Nej, men nu är det André och One Direction som gäller. :)
One Direction är iallafall så himla underbara. Har världens charmigaste och bästa låtar, dem är skit snygga förutom Niall (haha), och är bara allmänt underbara helt enkelt. 
Efter Harry gillar jag Zayn mest. Asså herreguuuud, ni ska se hans ögon. Har aldrig sett något liknande. Han är så sjukt snygg, och man smääälter för ögonen. Typ ljusgrön/bruna, klara, mörka ögonfransar osv. Älskar mulatter.
Orkar inte ladda upp massa fler bilder, men här har ni iallafall en bild:
As dålig bild, men sök på Google: Zayn Malik


Mitt rum!

Japp, det var mitt rum. Vitt, vitt, & lite mer vitt. Men gillar vitt. Det känns fräschare och... vet inte. Men vad tycker ni? Är det för vitt?

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN!

Har du testat röka/ röker du?
-Nej, & nej. Kommer inte göra det heller.

Testat alkohol/ dricker alkohol?
-Nej, nej.

Har du pojkvän?
-Nej, tyvärr.

Är du oskuld?
-Ja, det är jag.

Gillar du någon? Isåfall vem?
-Njae, det gör jag inte.

Hur gammal är du ?
-13 år

Vem är snyggast i din skola i 6:an, 7:an, 8:an, 9:an- top 3?
-Åherregud. Asså allvarligt talat så finns det ingen skit snygg, eller så. Eller jo, kanske någon. Så kan inte svara på den fråga. Vet att det låter taskigt som fan, men det finns ingen snygg i 6an, 7an eller 9an typ... Så, förlåt. Pass.

Hur många syskon har du? Bröder/systrar/äldre/yngre?
-Jag har en äldre syster. Hon heter Julia och är 16 år.

Favoritfärg?
-Vit & rosa.

Gillar du Justin Bieber?
-Ja, det gör jag. Men jag är inte lika besatt som jag var förut.

Vem gillar du mest- André Zuniga Asplund eller Justin Drew Bieber?
-Just nu... André!

Näst bästa kompis?
-Tin-Tin

Är du på g med någon?
-Nej, det är jag inte. 100% singel!

Vilka är de hetaste manliga kändisarna? Minst 5 st.
-1. André Zuniga Asplund
2. Justin Bieber
3. Chad Michael Murray
4. Chace Crawford
5. Zac Efron
6. Hugo Rosas
7. Ryan Sheckler
m.m.

Är du kittlig?
-Haha ja, ibland.

Hur kittlig?
-Inte så jättekittlig. Men ibland är jag jättekittlig!

På vilka ställen är du kittlig?
-Haha vilket jävla tjat! Under fötterna, nedre magen ibland på vissa ställen på benen.

Gillar du fotmassage?
-HAHA! Ja, det gör jag väl.

Vad har du för kamera?
-Nikon D3100 / 18-55mm VR Kit

Varför startade du din blogg?
-Ville lägga ut mina bilder någonstans, ha något att göra när jag har tråkigt osv.

Vem kan du prata om allt med?
-Min syster, Hanna, Tin-Tin.

Favoritbutik och varför?
-HM, för att man kan hitta iprincip allt där. Och det är billigt. Dyra saker på andra ställen är billigt på HM.

Vad ska du göra i sommar?
-Jag ska till USA! Längtar sjukt.

Favorit ämne i skolan?
-Inget egentligen, men om jag måste välja blir det slöjd.

Roligast att fota?
-Blommor och djur! (macro)

Vilket husdjur skulle du vilja ha?
-Har alltid velat ha en hund.

Största dröm?
-Leva frisk och dö av ålder.

Vad får du i månadspeng?
-Pengar! Haha skoja, 500kr.

Betalar du dina kläder och sånt själv?
-Oftast inte. Betalar själv om jag har presentkort.

Ser du dig själv som bortskämd?
-Ibland, men oftast inte.

Det positivaste/negativaste med dig själv?
-Jag gillar mina ögon och mitt hår, det negativaste är nog att jag har skit dåligt självförtroende och är jätte-envis.

Vad vill du bli när du är stor?
-Jag vill bli fotograf eller jobba med djur. Inte veterinär då.

Din äldsta och bästa vän?
-Asså.. Min allra äldsta heter William. Min bästa i nuläget är Hanna.

Vad gör du när du har tråkigt?
-Jag bloggar, fotar, eller går och köper godis. Hehe.

Har du släkt från andra länder?
-Ohja. Norge, Finland, Danmark, Australien, USA, Tyskland. (Tror det var alla)

Är du helsvensk?
-Nej, jag är endast 1/4 svensk, om inte mindre.

Är du lat?
-Haha ja, ibland.

Har du fått din första mens?
-Haha! Ja, tyvärr.

Blir du lätt brun?
-Njae, inte så.

Vad skulle du heta som kille?
-Johannes..

Vad vill du egentligen heta?
-Dessie, Paulina, Louise, Ella, Ebba eller Iza.

Vad ska du göra nu?
-Jag ska kissa, haha.

Favoritprogram?
-Hm.. Top Model eller Solsidan. Eller nej, vet inte. Flera.

Hur ska din drömkille vara?
-Han ska vara snygg, omtänksam, bry sig om mig, inte hålla på med andra, vältränad, längre än mig, mörkhårig, överraska mig m.m.

Favoritblogg? Någon blogg du alltid följer dagligen?
-Kissies.se ~ Filippao.se ~ Andrezuniga.myshowroom.se ~ Nattstad.se/viccaneriksson

Facebook eller Blogg?
-Blogg.

Favoritdricka?
-Fanta eller vatten.

Hur sköter du din hy?
-Egentligen gör jag ingenting med den typ. Brukar ibland smörja in ansiktet med en Dag-créme. Annars ingenting.

Sminkar du dig mycket?
-Ibland ja, ibland nej. Men jag går inte utanför huset osminkad.

Vill du bli blond igen?
-Ja, men jag ångrar inte att jag testade brunt.

Ett stycke sommarbilder.

Foto- Jag | Kamera- Nikon D3100 18-55mm
Är det någon som vet varför mina bilder alltid blir så korniga/brusiga när jag har laddat över dem på datorn och så? Förstår inte felet, jag brukar bara dra upp ljusstyrkan o inget mer. Men det blir alltid lite "brusigt". Händer det er också? Vad gör jag för fel?


Skulle egentligen träffa Tin-Tin idag, men var helt slut när jag kommit hem och behövde plugga lite osv. Så jag har bara suttit ensam på mitt rum och tittat på lite program, och tittat bloggar osv. Men jag ska nog ner till Ica och köpa daim snart! Haha jag är seriöst beroende av daim. Så underbart gott! Nomnomnom..
Efter ska jag städa mitt rum, och sedan göra det näst-sista "uppdraget". Höll ju på med dem regelbundet förut, men jag hade glömt bort det. Men ska göra klart det så fort som möjligt. Titta i kategorin "Tester|Listor" om du inte fattar vad jag pratar om.
Aja, ska sluta fladdra nu. Vi hörs. Puss!

Länkbyte igen!


Tryck på bilden eller någon annanstans i detta inlägg för att komma till deras blogg!

Skolan snart

Har Tin-Tins tröja på mig, annars inget speciellt. Ett par leggings och ett linne. Hehe. Kanske slänger in ett mobilinlägg i skolan, för jag måste äta nu. Ha en bra dag, puss. ♥

Ta mig tillbaks.

Typ bästa dagen i mitt liv. Älskar dig André Zuniga.

Sådär, nu har jag pluggat ett lååångt tag. Så jag antar att jag är ganska redo för provet imorgon. Fast är ändå fett nervös. Men nu ska jag borsta tänderna osv, svara på lite kommentarer och sedan sova. Vill vara pigg imorgon.
Men somsagt, har haft grym statistik och kommentarerna öser på. Tack så jätte mycket! Och välkomna ska ni nya läsare vara! Hoppas ni stannar.

God natt!

Svar.

Njae, asså den jag köpte kostade 6500 ungefär, sen köpte jag ett UV filter också. Det kostade typ 200 eller något.. Så du kan inte ha exakt samma.
Det finns en annan D3100 som jag var nära på att köpa som kostade det. Du har säkert den då.
Kram!

Kör på ett länkbyte!

Tryck på bilden för att komma till Jennifers blogg!

Outside my window

Tänkte gå ut och fota lite meeeen, jag struntar nog i det. Det bara vräker ner snö. Jag som trodde att snön skulle smälta snart, för det börjar typ bli liiite "varmare" ute. Men nej, jag hade fel.
Är ju somsagt hemma idag också. Mår typ ganska bra, är bara lite yr. Idag har jag bara gått runt i huset, ätit chips, pluggat och kollat på tv. Men nu ska jag plugga mer. Vi hörs. Puss.

Alla vill till himmelen men få vill ju dö.

Förlåt för att jag inte har bloggat. Har inte mått bra.
Igår kväll när jag skulle lägga mig fick jag migrän. Och ni som har haft det vet hur hemskt det är. Så jag typ spydde och allt vid 12 tiden. Och sen somnade jag vid 3. Var hemma från skolan idag, och har fortfarande lite ont i huvudet. Är helt slut. Kommer vara hemma imorgon också och plugga osv. Har inga jätte viktiga lektioner så. NEJ, jag skolkar inte. Jag har typ lite feber också.
Har inget annat och säga. Ville bara visa att jag lever. Uppdaterar när jag kan. Puss.

"Svar" på tal.


♥Egentligen vill jag inte ge dig uppmärksamhet, men varsågod här får du som du ville.

Hej Emma! Kul att du kollar in min blogg! Och att du TILL OCH MED bläddrar ner till mina äldre inlägg bara för att min blogg är så sjukt intressant. Eller hur? Hur skulle det annars vara?
Ha en bra dag!
PS. As många vet vem du är, eftersom man aldrig är anonym. Du har kommenterat andras bloggar, med olika namn men med samma IP adress (såklart). Lägg ner det där, sjukt patetiskt.
KOLLA IN HENNES BLOGG.

Länkbyte



Tryck på bilden för att komma till hennes fina blogg!

Veckans haff!

HAHA, det blev heeelt fuckat med bilderna och så men aja, det får duga. Adda någon som verkar intressant på Facebook. 

Lägger lite då-och-då upp statusar på facebook där man kan gilla för att bli Veckans Haff på bloggen. Adda mig på facebook och gilla så har du också chans nästa gång!

Photoshop CS3

Håller på att ladda ner Photoshop CS3! Hittade inte 5:an att ladda ner gratis, men om ni vet var man kan det så kan ni gärna säga till. :)
Nu när jag har laddat ner det kan jag göra finare skyltar osv. Och jag kanske gör en photoshop skola också när jag har lärt mig mer. Är ganska teknisk, och lär mig snabbt saker om sånt här alldelles själv, så ni ska se sen! :D Haha, är fett hype nu men vi hörs sen. Har ett länk byte på g, och lite andra saker.

Ändrade planer

Ska inte åka och träna idag med Hanna. Pga lite saker. Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag plugga. Vi hörs sen!

Btw, visst är färgen på naglarna snygg?! Ni kan få bättre bild sen. Puss

Låt bilden tala.

Haha mobba inte bilden, gjorde bara något jätte snabbt och slarvigt.

- Äta onyttigt & godis.

- Ta bussen hem från skolan.

- Lata mig på idrotten.

- Inte bli så irriterad på småsaker.

- Tro att jag kan lita på alla.

- Stressa så mycket.

- Dra bort mascara från ögonfransarna.

- Fuska på prov & förhör.


GE MIG

Asså åh, jag måste beställa någon av dessa Converse! Antingen vill jag ha de till vänster, eller ett par hel röda (finns inte på collaget), eller de högst upp i mitten (de mörkblåa). Eller alla! Haha, jag vill ha alla egentligen. De finns somsagt att beställa på brandos.se, och det finns andra på den hemsidan också. Ni kan ju gå in och kolla! :)
Vad tycker ni om skorna? Vilka gillar ni mest?

Glöm inte frågestunden!

Ny inköpt!

Ljusa jeans från Cubus | 199 kr

Rosa Race Marine munktröja från Stadium | 399 kr

Det var det jag köpte i stan idag. Är fett nöjd med köpen, för jag har letat över de sakerna fett länge. Vad tycker ni om sakerna?
Efter att vi hade strosat runt i stan ett tag åkte vi iallafall snabbt hem till Emma så att Issa kunde hämta några grejor, sedan drog jag och Issa till Vällingby snabbt och köpte jeansen. För de fanns inte i stan. Sen åkte jag hem och fixade lite i mitt rum.
Ikväll har jag bara suttit hemma på mitt rum och tittat på en film. Water for Elephants- den är sjukt sevärd! Jätte bra film. Och nu har jag snackat lite med Hanna och hennes pojkvän i webcam osv. Men nu ska jag snart lägga mig, har mensvärk. Men vi syns imorgon! Puss.

Bilder.

Haha, lite fula random bilder. Bl.a. från igår. Hade fler, men de blev jätte fula så jag raderade dem. Har inget annat att säga om bilderna!

Stan med tjejerna

Tjena! Är på Taco Bar med Emma och Isabelle just nu. Sen ska vi runt och kolla lite. Måste köpa ett par jeans och en tröja. Ville bara visa att jag lever. Puss!

 

Myskväll

Nu sitter jag och Tin-Tin vid teven med massa snacks och kollar på Wipeout Winter, men vi ska snart titta på en barnfilm typ haha. Drar iallafall här ifrån vid 12 typ.
Och imorgon ska jag till stan med Emma och Isabelle!
Vi hörs. Ha en bra kväll! Puss

Svalkar vinden, varvar solen.

Hejsan! Ska snart dra till Tin-Tin, och där är jag hela kvällen. Har hjälpt mamma med saker här hemma efter skolan, åt mellis osv. Men nu ska jag kolla när bussen åker och sen dra! Slänger in ett mobilinlägg under kvällen!

Ha det bra sålänge! Puss & Kram


Drogar den här låten och "Tröjan du hatar" för tillfället.

Dagens köp.

Mörkblå tjocktröja med ludd i | H&M

Stickad USA-tröja | Gina Tricot

Har verkligen nojja på Usa kläder. Även fast jag inte alltid tycker om klädesplaggen speciellt mycket så köper jag ändå massa tröjor med Usa tryck på. Känns bara bra att ha antar jag. Vad tycker ni om det jag köpte?

Var ju somsagt och handlade med Pappa och Systern i Kista. Vi åt middag på MAX, haha bästa middagen. Men så blir det när inte mamma är hemma. Vi strosade runt lite där osv.
Innan jag drog till Kista var jag i Vällingby i typ 1 timme med Ante och Hanna. Eller Antes kompis Elias var där en stund också. Vi gick runt, kollade lite i affärer och åt på Mc Donalds. Måste verkligen sköta mig med maten, har liksom ätit Pannkakor, Mc Donalds, Glass, och Max-mat idag. Herregud! Men ska som tur var åka och träna i helgen.
Vi ses imorgon, ska gå och lägga mig nu snart. Puss!

Shopping i Kista

Visar vad jag har köpt när jag kommer hem!

 

Fuck min lärare.

Åh, är så jävla fucking arg. Ursäkta språket, men min lärare har bokstavligen förstört min dag. Orkar inte skriva varför, är så sjukt irriterad. Har och kommer alltid hata henne.

Har bild just nu, och jag kan inte jobba så jag sitter bara och smsar osv.
Efter skolan ska jag hem en stund, sen ska jag träffa Hanna och Ante i typ en timme eller något.
Och ikväll ska jag plugga lite, och kanske åka en snabbis till Kista med pappa. Måste köpa tjocktröjor.
Vi hörs sen, är somsagt inte på humör

FRÅGESTUND

Snälla, vill verkligen ha många frågor den här gången! Kom igen, jag svarar på allt mellan himmel och jord, kanske tillochmed vissa "privata" frågor. Var inte blyga, och förresten det är okej att vara anonym så länge du frågar något! Puss.
Avslutas när jag har fått tillräckligt många frågor, annars nästa vecka någon gång. Och kommentarerna kommer inte att publiceras & synas i bloggen.

På lektion

Sinem och kim läser samma bok. Den verkar väl spännande?!