Mitt hår luktar röv..

Då har man tonat håret, det blev typ askblondt. Men rättså fint? :)
Vad tycker ni?

Min dag har varit ganska flängig. Efter att jag hade slutat, så drog jag och Issa till Vällingby och köpte toning. Sen drog hon hem och jag åkte till Tin-Tin för hon skulle hjälpa mig med toningen. Så var där typ 1 timme. Sen åkte jag hem till Hanna och var där ett tag. Sen åkte vi till Ruccola, för att äta Pizza. Haha, lite halvt jobbig, men kul dag!
Men hinner inte skriva mer, för jag måste städa mitt rum och fixa lite saker tills imorgon. Förlåt för dålig uppdatering, men har det fett stressigt nu för tiden. Vi hörs, och förresten jag kommer inte svara på alla kommentarer idag. Förlåt..

Bloggtips!

Måste verkligen tipsa om Ronjas blogg. Hon skriver texter som verkligen höjer ens självförtroende och hon är sjukt bra på att skriva , om allting! Kolla in hennes blogg och du kommer inte ångra dig!


tryck varsom helst i detta inlägg för att komma till hennes blogg!

Ska tona håret!

Omg, är så sjukt taggad. Imorgon ska jag tona håret lite mörkare. Typ ljusbrunt! Ville göra något roligt med mitt hår, har aldrig gjort något med det :P

Förlåt för att jag har bloggat dåligt idag, men tänkte mobilblogga, men mitt internet funkade inte så det gick inte.. Och har inte varit hemma vid datorn heller...
Har typ ingenting att prata om, min dag... Den har väl varit som vanligt, helt okej. Det är ju aldrig kul att vara i skolan :P
Men efter skolan åkte jag till Tin-Tin och då busade vi med hennes lillebrorsa och snackade.
Men nu ska jag städa mitt rum, sen sova. Vi hörs imorgon pottsorkar! :*
Gammal o ful bild. BILDBRIST

Besöksrekord!

Woho! Hade 87 läsare igår, bra tycker jag för att den här bloggen har jag ju bara haft i typ 3 dagar!

Gick upp 2 timmar innan jag började, jag råkade.. Skulle egentligen gått upp nu. Men börjar få lite bråttom nu, så jag hinner inte blogga mer. Haha, uppdaterar i skolan typ.
Puss

Svar på kommentar!

SVAR: Hejhej!
1. I jul ska jag åka kryssning till Finland, sen ska jag bo 2 nätter på ett lyxhotell-spa! :)
2. Aa visst! Gör det snart ;) <3

Dansuppvisningen.

Hmm... Ja, det gick väl okej. Jag & Hanna var som vanligt på alla träningar super flummiga, så vi får all uppmärksamhet eftersom vi fnittrar och skrattar HELA tiden :$ Haha, ganska pinsamt. Och styrke träningen var fett jobbig så kunde inte ta i allt jag kunde med armarna, var helt slut!
Det här var ju bara uppvisning för föräldrarna, så att dem får se hela lektionen. Men på lördag är det den stora uppvisningen i St Jacobi. Då är de typ 600 som kollar! Herregud. Och jag har aldrig gjort det förr, så är jätte nervös. Det finns ju ingen spegel heller så att man kan ju liksom inte se hur man dansar, eller hur dem andra dansar. Alltså tänk om man skulle tappa bort sig?! Haha, shit!

Ska iallafall trycka i mig någon mat nu, sen ska jag sova tror jag. Ska upp halv 7 imorgon, som vanligt.
Men denna vecka och nästa vecka kommer vara jätte skön i skolan! För vi har projekt veckor och då ska vi göra en julshow typ. Vi kommer sluta tidigare, och vi har inga vanliga lektioner! Fast iochförsig så måste vi göra den där jäkla showen och sånt hatar jag, så jag kommer protestera och inte vara med. Haha envist "MVG" barn här....
Måste äta nu, vi hörs. Puss!
Saknar!

Såhär ser jag ut!

Haha.

Min statistik ser rolig ut!

Everybody dance.

Håller på att fixa mig lite inför min dans uppvisning ikväll klockan 8. Vi ska ha på oss neon färger och svart. Skit snyggt :/ Och jag har ingen neon färgad tröja förutom rosa :S Men aja. Har iallafall sminkat mig och fixat håret, så ska hitta några kläder nu.
Vad ska ni göra ikväll? :)

Tankar.

Oro & Stress & Migrän

Tänkte skriva av mig lite om stress & oro men även migrän.
Har du någonsin känt att du får lite svårt att andas? Att du mår illa? Eller yr? Eller kräks för att du har sån jäkla skallebank?
Läs detta nedan ↓, det kanske hjälper.
Jag är otroligt drabbad av stress och ångesttankar, som sen leder till att jag får migrän.
När jag gick i sexan och även en bit in på sjuan, gick jag hos en psykolog som hjälpte mig med det. Jag stressade upp mig för vad som helst och tänkte mer och mer på det jobbiga, vilket gjorde till att jag fick just migrän.
Och grejen var den att jag alltid fick migränen i skolan, pga. att jag var orolig över saker hela tiden!
Tillslut gick det så långt att jag skrek på morgonen och vägrade gå till skolan, bara för att jag var så himla rädd för att för få migrän i skolan.
Det konstiga var att jag nästan ALLTID fick migränen vid 9 på måndagar. För att jag fick migränen i skolan första gången, vid 9 på en måndag. Och då började jag gå i en "ond cirkel", alltså att jag oroade mig "Tänk om jag får migrän på måndag, tänk om. Herregud" osv. Sen fick jag svårt att andas och sen fick jag oftast migränen då jag tänkte att jag skulle få den. Jag fastnade i den där onda cirkeln i ungefär 1 år. Hela familjen led pga mitt problem, och mamma eller pappa var alltid tvugna att jobba hemma bara för att jag kände mig tryggare då, ifall att jag skulle få migrän i skolan, och dom var hemma.
Oron kan vara om vad som helst; skolan, läxor, mat, något som ska hända i helgen, ett bråk osv. VAD SOM HELST!
Min psykolog sa alltid en sak till mig "Vad är det värsta som kan hända?" , och det tänker jag på än idag. När jag känner att jag började oroa mig så säger jag det till mig själv. Då fattar jag att "Nääe, det är inte så farligt. Jag dör inte."
Jag skrev också upp för varje dag, på en skala 1-10 hur stressad jag var i en bok. Sen skrev jag dagens efter vad som hade hänt, och oftast hade ingenting hänt, jag mådde bra varje dag. Jag tänkte på andra saker, som tillslut tog bort dom där dumma tankarna.
Nu för tiden, kan jag fortfarande få lite panikångest, men inte lika allvarligt som förut. Och jag går inte hos psykologen längre!
Stressa inte upp dig för ingenting, tänk "Vad är det värsta som kan hända?"

Gå och prata med en psykolog om du behöver hjälp! Dem hjälper jätte bra. Om du bor i Stockholm, åk till Bromma. Det är gratis, och jätte duktiga på att prata!


Wanties.

Omg, vill ha allt det där! Skit snyggt. Jag är helt kär i Hollister's kläder. I Gallerian i stan finns "Abercombie & Fitch (Hollister)" Min favoriy affär, helt klart! Men det är ganska så dyrt där.. :( Men jag har önskat mig Presentkort och några andra saker därifrån :) Vad tycker ni om kläderna? Vilken gillar ni bäst?

tjugoåttonde november tvåtusenelva

Haha, dåliga webcam bilder- just nu. Charmiga bilder alltså..

Jag gick till skolan, men precis innan vi började bestämde jag mig för att gå hem. Hade värsta mensvärken och var lite yr. Så nu sitter jag hemma, på en oskön stol och kollar på Dieselråttor & Sjömansmöss. Haha. As barnslig och gammal, men kollar alltid på barnfilmer när jag är "sjuk".
Jag ska snart upp och ta någonting att äta, magen kurrar så in i helvete. Sen ska jag fixa lite med designen och sånt kul. Vi hörs lite senare. Ha det bra medans, Puss!

1a Advent.



Jahapp, då var det advent. Kan verkligen inte förstå att det är typ jul! Ingen snö, inga minusgrader, regn och varmt. Herregud, ska det bli vinter på riktigt? Har liiiite julkänsla, pga all julpyntning överallt & julskyltningen i stan. Mysigt, tycker jag.
Har ni snö hos er?


Idag har jag varit med Lisa och Antonia. (läs deras blogg här) Vi åkte till stan. Vi gick runt och kollade i lite affärer, sen åt vi på max.
Efter vi hade ätit tjockis-mat gick vi runt på Julmarknaden, sen såg vi att dem hade fixat en skridskor bana (as fint & mysigt), så vi hyrde skridskor för 20 kr och åkte runt där ett tag.
I början var vi lite skakiga i bena, eftersom ingen hade åkt på typ 1 år! Antonia ramlade till och med, så hon blev alldelles blöt! Stackarn, alla kollade & skrattade..
Sen shoppade vi lite och sen åkte vi hem igen.
Har tyvärr inte tid att blogga mer nu, måste duscha och sen sova. Vi hörs, puss!
( bilderna är tagna av deras blogg, |Jag, Antonia, Lisa )

- Lite om mig -

Mitt namn: Josefin Hagen

Ålder: 13 år

Bor i: Stockholm, Sverige

Intressen: Blogga, dansa, fotografera och baka.

Min familj: Mamma Ann, pappa Roger, äldre syster Julia, och min kanin Semlan.

Min dröm: Min högsta dröm är att leva frisk. Men förutom det så vill jag bo på en gård, syssla med hästar (ha en häst), få en hund, och vara rik!

Om designen: Designen är gjord av duktiga Johanna. Hon gör gratis! Tryck >HÄR< för att komma till hennes blogg.

Om redigering / bilder: Jag redigerar / gör skyltar i GIMP, och collagen gör jag i Photoscape. Jag fotar med en Nikon D3100 18-55mm VR KIT, som jag trivs bra med.

Om bloggen: Jag kommer blogga om min ganska ointressanta vardag, och lägga upp bilder som jag tar. Klaga inte över uppdateringen, ibland blir det mer- ibland mindre.
Hoppas ni kom för att stanna.







Välkommen till min nya blogg!

HEJHEJ!